Întrevederea Silvicultorilor Maghiari din Bazinul Carpatic

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În perioada 31 iulie – 7 august a fost organizată pentru a 36-a oară „Întrevederea Silvicultorilor Maghiari din Bazinul Carpatic”.  Acest eveniment este organizat de două ori pe an de către studenții silvicultori din Sopron ( Ungaria), respectiv de studenții din Brașov de la Departamentul de Silvicultură și Vânătoare din cadrul Universității Transilvania.

Tradiția acestei întrevederi este ca locația evenimentului să se schimbe din 2 în 2 zile, în acest fel participanții au putut vizita: Sfântu Gheorghe, Valea Oituzului, Ditrău și Praid. Cei care au participat la acest eveniment au avut ocazia să cunoască flora și fauna din regiunea respectivă și de a învăța tehnicile de silvicultură de la pădurarii din zonă.  S-au organizat și două excursii, unul la Vitoș și al doilea la Bucin.

Mulțumită Holzindustrie Schweighofer, participanții au avut ocazia de să facă o vizita la fabrică, unde angajații fabricii le-au prezentat utilajele care prelucrează lemnul.

Gazdele acestui eveniment au fost Tornator S.R.L, Ocolul Silvic Privat Praid, iar sponsorul principal a fost Holzindustrie Schweighofer.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy