Investiții de peste 7,5 milioane de lei la spitalul din Tulgheș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de vineri, 27 mai președintele Consiliului Județean Harghita Borboly Csaba, împreună cu Bende Sandor, consilier județean au fost într-o vizită de lucru la Spitalul de psihiatrie din Tulgheș.

Cu sprijinul consiliului județean, au avut loc lucrări de reabilitare ale instituției spitalicești, în valoare totală de mai mult de 7,5 milioane lei. Astfel s-a renovat bucătăria, spălătoria și birourile administrative din cadrul spitalului.

„Acordăm o atenție majoră instituțiilor de sănătate din județ și ne străduim să asigurăm pacienților condiții corespunzătoare. Pe această cale doresc să mulțumesc pentru activitatea desfășurată, managerului spitalului Csibi Veronka care împreună cu colectivul spitalului, depune o muncă de neprețuit în folosul comunității. Este nevoie de continuarea eforturilor, de aceea îi îndemn pe angajații din sistemul sanitar să continue munca lor”, a afirmat Borboly Csaba.

Miercurea-Ciuc, 27 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy