Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Invitație de Ziua universală a iei româneşti: IA ROMÂNEASCĂ NE INSPIRĂ, la Miercurea Ciuc

Iubitorii și purtătorii de ie românească sunt invitați pe 24 iunie, de Ziua universală a iei româneşti la Cercul Militar – Casa Armatei din Miercurea Ciuc, de la ora 17:00, pentru a sărbători cum se cuvine.

Evenimentul este organizat Asociația pentru Siguranță Comunitară și Antidrog – Filiala Harghita, beneficiind de sprijinul Cercului Militar Miercurea Ciuc, al Episcopiei Ortodoxe a Covasnei și Harghitei prin Centrul Cultural “Miron Cristea” Miercurea Ciuc, al Lions Club Miercurea Ciuc și implicarea Grupului Șezătoare la Miercurea Ciuc.

Îmbrăcați-vă în ii sau, dacă aveți, costume pupulare mai noi sau mai vechi, tradiționale sau stilizate și veniți să ne fotografiem la minut și să rămânem cu amintiri frumoase!

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului – IA ROMÂNEASCĂ NE INSPIRĂ 2019 și este cofinanţat de Municipiul Miercurea-Ciuc.

Vă așteptăm cu drag!

Nota. La acțiune pot fi aduse mici tratatii(prajituri, mici gustări și băuturi răcoritoare).

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *