Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita: Atenție copii și atenție la copii!

Un minor a fost accidentat de un autoturism, la Mădăraș, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe D.N.E. 578 și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga.

La data de 24.04.2019, în jurul orei 15:45, P.V. de 62 de ani, din orașul Bălan, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, pe raza comunei Mădăraș, l-a surprins și acroșat pe V.A. de 12 ani, din localitate, care circula în aceeași direcție cu bicicleta și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a minorului, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.