Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita: „Atenţie pietoni şi atenţie la pietoni!”

O femeie, care se deplasa neregulamentar pe o alee din municipiul Gheorgheni, a fost accidentată de un autoturism al cărui conducător nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi.

La data de 22.11.2018, în jurul orei 11:00, J.M. de 61 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe o alee din cartierul Bucin al municipiului Gheorgheni, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, moment în care a acroşat-o pe S.M. de 59 de ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea pietonului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *