Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita: Două persoane care transportau ilicit material lemnos, amendate cu câte 1.000 de lei

La data de 17 februarie 2021, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, poliţiştii harghiteni au depistat două persoane care transportau ilicit material lemnos, pe raza comunelor Şimoneşti şi Săcel.

„Primul dintre aceştia, un localnic de 68 de ani, a fost identificat de poliţişti în timp ce transporta cu un tractor pe D.C. 38, pe raza satului Chedia Mare, un volum de aproximativ 2 mc lemn de foc specia salcie, fasonat la 3,5 m, fără aviz de însoțire.

Cel de-al doilea, un tânăr de 26 de ani, din comuna Hodac, judeţul Mureş, a fost depistat de poliţişti pe D.J. 134/A, în comuna Săcel, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu peste 1 mc de cherestea de esenţă răşinoase.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

În ambele situaţii materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au sancționaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă de 1.000 de lei, fiecare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *