ISU Harghita: 22 de persoane asistate medical de echipajele SMURD (joi, 16 septembrie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de ieri, 16 septembrie a.c., pompierii militari harghiteni au gestionat 22 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea a constat în asistență medicală de urgență, echipajele SMURD acționând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 22 de persoane aflate în dificultate. În afara acestor situații, salvatorii harghiteni au intervenit și la o misiune de asistență persoană supraponderală, în sprijinul paramedicilor SMURD.

Totodată, au fost transmise 6 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența urșilor, în Cristuru Secuiesc, zona Betești; Corbu; sat Fitod, comuna Leliceni (2); sat Cădaciu Mare, comuna Șimonești și sat Hagota, comuna Tulgheș.

Pompierii militari harghiteni rămân mobilizați pentru a interveni, în cel mai scurt timp posibil, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy