Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: 24 de misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 48 de ore

În ultimele două zile, salvatorii harghiteni au gestionat 24 de misiuni pentru acordarea măsurilor de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate. Astfel, 2 copii și 23 adulți au fost asistați medical de către echipajele de paramedici SMURD.

Ieri, 6 ianuarie 2022, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a intervenit în urma unui accident rutier, produs pe D.E.578, la ieșire din Miercurea Ciuc, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, cei doi conducători auto. În urma evaluării și asistenței medicale de la fața locului, cele două persoane au fost preluate și transportate, de către echipajele SMURD și SAJ, la Spitalul Județean din Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri de specialitate.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

  • Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro 

     

    • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.