ISU Harghita: 9 persoane au fost asistate medical în ultimele 48 de ore

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În primele două zile ale lunii august, echipajele de pompieri salvatori harghiteni au gestionat 11 situații de urgență, constând în misiuni pentru acordarea asistenței medicale de urgență și alte intervenții derulate în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate.

Echipajele de stingere au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii, unul cauzat de trăsnet, în Bălan, unde au ars 2 molizi și vegetația uscată din jurul lor, iar celălalt, cauzat de un scurtcircuit la un tablou electric, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

Totodată, în perioada de referință, echipajele SMURD au intervenit în 9 misiuni, în urma cărora 9 persoane au primit asistență medicală de urgență.

De asemenea, în ultimele 48 de ore, au fost transmise 12 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în localitățile  Praid (4), Corbu (4), Ciucsângeorgiu, sat Potiond (2)și Păuleni-Ciuc (2).

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.                                               

                                                                   COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE         

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy