ISU Harghita: Bilanțul intervențiilor gestionate de pompieri (joi, 24 august 2023)

0

Articol disponibil în: Română

În ultimele 24 de ore, paramedicii SMURD au intervenit pentru gestionarea a 7 situații de urgență, 7 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.

Una dintre aceste intervenții a avut loc ieri, 24 august a.c, în municipiul Miercurea Ciuc,  unde echipajele operative și de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc au intervenit pentru gestionarea urmărilor unui accident rutier produs pe strada Brșovului.  În urma evenimentului rutier, au rezultat două victime, conștiente, care au fost asistate și evaluate medical de către echipajele SMURD și SAJ, ulterior  fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru investigații de specialitate.

Tot în această perioadă, la nivelul județului nostru, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urși) în comuna Brădești.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă de la nivelul județean şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

                                                            COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy