ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore (6 decembrie 2022)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin! Astfel, în cursul zilei de ieri, 6 decembrie a.c., au fost înregistrate 8 solicitări pentru acordarea de prim ajutor, 8 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.

De asemenea, pentru cunoașterea permanentă a raioanelor de intervenție și a obiectivelor, echipajele de pompieri militari ale subunităților operative au efectuat 9 misiuni de recunoaştere în teren, verificând căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ. Pompierii militari harghiteni execută, periodic, misiuni de recunoaștere pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru cetățeni.

În continuare, pompierii salvatori rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy