Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 17 intervenții SMURD, iar 18 persoane aflate în dificultate au primit ajutor din partea paramedicilor SMURD.

Ieri, 13 ianuarie 2022, în jurul orei 13:50, echipajul de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier, produs între două autoturisme, pe strada Tamasi Aron, în municipiul Odorheiu Secuiesc.  În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 24 de ani, cu traumatism toracic, care, după ce a fost evaluat medical la fața locului, a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, seara trecută, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate, cauzată de coșul de fum necurățat de funingine, la un bloc de locuințe din municipiul Toplița, strada Sportivilor.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.  

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.