Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 2 iunie a.c., salvatorii harghiteni au acționat pentru gestionarea a 9 misiuni pentru acordarea de prim ajutor.

Un eveniment soldat cu victimă a avut loc, pe DN 13B, în localitatea Borzont, comuna Joseni, unde echipajul de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni a intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un vehicul de teren ATV. În urma incidentului a rezultat o victimă. Paramedicii SMURD sosiți la fața locului au acordat măsurile specifice de prim ajutor conducătorului auto, iar, ulterior, victima a necesitat transportul la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru investigații suplimentare.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența urșilor, în Băile Tușnad.

Concomitent cu misiunile desfășurate, pompierii militari harghiteni acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin derularea de activități specifice din zona de frontieră.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.