ISU Harghita: Jurnal operativ al ultimelor 24 de ore (29 aprilie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Luni, 29 aprilie 2024, pompierii salvatori au gestionat 10 situații de urgență înregistrate la nivelul județului nostru.

În acest timp, echipajele SMURD au răspuns la 9 solicitări, în urma cărora  persoane au fost asistate medical.

Concomitent cu misiunile de prim ajutor, echipajele operative au fost solicitate să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier pe DE 578, în localitatea Sâncrăieni.

Tot în acest interval de timp, prin intermediul sistemului RO-ALERT, au fost transmise 4 mesaje de avertizare, semnalând prezența animalelor periculoase (urși) în municipiul Miercurea-Ciuc.

Pentru a fi informat și pregătit în legătură cu modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unei situații de urgență, accesează Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență – fiipregatit.ro și descarcă aplicația mobilă DSU, care sunt instrumente esențiale în acest sens.

ChatBot-ul de pe fiipregătit.ro și ghidurile de învățare de pe aplicația DSU te așteaptă! Intră acum pe fiipregătit.ro și descarcă, gratuit, aplicația de mobil DSU, pentru a fi la curent permanent cu metodele preventive în caz de urgență.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy