Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Jurnalul operativ al ultimelor 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 3 noiembrie, 28 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD. În afara acestor situații, pompierii militari harghiteni au intervenit pentru stingerea a trei incendii, din care unul ardere necontrolată de vegetație uscată, în localitatea Tușnad.

Ieri dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, alături de pompierii civili din cadrul SVSU Cristuru Secuiesc, au acționat pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o casă din orașul Cristuru Secuiesc, din cauza coşului de fum necurăţat de funingine. În mai puțin de o oră, incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia, din fericire, a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Tot ieri, în jurul orei 17:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au fost solicitați să intervină pentru a asigura măsuri de protecție și de stingere a unui incendiu izbucnit la un stâlp de electricitate, care susținea conductori pentru transportul energiei electrice, precum și cabluri de televiziune, pe strada Fagului, în municipiul Odorheiu Secuiesc. Pentru soluționarea situației, echipa de intervenție a distribuitorului de energie electrică a acționat rapid pentru remediere și restabilirea alimentării. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o un scurtcircuit electric, produs de un cablu electric defect.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența unui urs, în satul Sub Cetate, comuna Zetea.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *