Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Misiunile desfășurate în ultimul weekend de iarnă

În ultimele trei zile, pompierii militari harghiteni au acționat pentru gestionarea a 50 de intervenții. Majoritatea dintre acestea au constat în acordarea asistenței medicale de urgență (46 cazuri SMURD), astfel încât 47 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.

În afara acestor situații, echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată, în Cioboteni, precum și în alte 3 intervenții de asigurare/supraveghere zonă, dintre care 2 în urma unor accidente rutiere, ambele produse vineri, 26 februarie a.c., pe D.E. 578 și D.N. 13A.

Astfel, vineri, 26 februarie 2021, la ora 10:41, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, pe raza localității Lăzarea, D.E. 578. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei conducătoare auto, în vârstă de 48 de ani. După acordarea asistenței medicale de urgență la fața locului, victima a fost preluată și transportată, de echipajul SMURD, la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru investigații suplimentare.

Tot vineri, la ora 14:20, pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe DN 13A, în care au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului au rezultat trei victime, acestea fiind asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.                                                           
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.