Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 1 martie a.c., pompierii militari harghiteni au acționat pentru gestionarea a 11 situații de urgență: 3 incendii și 8 intervenții SMURD.

Dintre cele 3 incendii care au avut loc ieri, 2 intervenții au fost arderi necontrolate cauzate de coșurile de fum necurățate de funingine, la 2 case din localitățile Sândominic și Porumbenii Mari. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiile au fost stinse în scurt timp, arzând doar funinginea depusă în interiorul coșurilor de fum. Din fericire, în ambele cazuri, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

În această dimineață, în jurul orei 04:20, pompierii din cadrul Detașamentului Gheorgheni, în cooperare cu SVSU Joseni, au intervenit pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la hala de producție a unei firme de fabricare produse din lemn. Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de circa 10 mp din acoperișul halei, cu pericol de propagare la întreaga construcție. Incendiul a fost stins cu promptitudine, în limitele găsite.
Cauza probabilă a incendiului a fost determinată de jarul/scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile. În urma intervenției prompte, s-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la 500 lei.

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.