Jandarmi în sprijinul cetățenilor cu ocazia descoperirii unui depozit de muniție neexplodată

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Astăzi, 30 iulie a.c., în jurul orei 10.50, jandarmii harghiteni au intervenit la  locul descoperirii unui depozit de muniție .

Astfel, în jurul orei 10.50, prin intermediul SNUAU 112 jandarmii din cadrul Detașamentului 5 Toplița au fost anunțați despre faptul că, pe strada Mesteacănului din localitate, în timpul unor lucrări de modernizare a străzii a fost descoperit un depozit de muniție neexplodată din perioada primului război mondial.

Un număr de 4 jandarmi, conduși de cpt. T. E. s-a deplasat în cel mai scurt timp la fața locului unde au luat măsuri de izolare a zonei și îndepărtare a persoanelor curioase creându-se o zonă de siguranță împrejurul locației.

Înainte de începerea activităților de ridicare a muniției, un număr de 12 persoane, care au domiciliul în zona apropiată, au fost evacuate pentru protecția acestora.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita vor acționa în sprijinul colegilor de la I.S.U. Harghita pe toată perioada desfășurării acțiunilor specifice de ridicare a muniției din zonă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy