Jandarmii harghiteni asigură măsurile de ordine publică cu ocazia sărbătoririi „Zilei Unirii Principatelor Române”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

jandarmi-mentin-ordineaCu prilejul sărbătoririi a 158 de ani  de la înfăptuirea „Zilei Unirii Principatelor Române” jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita vor asigura măsuri de ordine publică în municipiile Miercurea Ciuc și Toplița.

Astfel, marți 24 ianuarie a.c., jandarmii harghiteni vor fi prezenți, începând cu ora 12:00, în parcul Central din municipiul Toplița, unde va avea loc o slujbă religioasă, urmată de Hora Unirii, iar începând cu ora 17:30, în Piața Libertății, din municipiul Miercurea Ciuc, unde va avea loc un concert al Muzicii Militare a Brigăzii 61 „General Virgil Bădulescu” Vânători de Munte și Hora Unirii.

Având în vedere posibilitatea ca la aceste manifestări să participe un public numeros, invităm cetăţenii să manifeste grijă asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor proprii, a asigurării corespunzătoare a autovehiculelor parcate.

De  asemenea  atragem atenția asupra grijei deosebite ce trebuie acordată copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

Reamintim cetăţenilor că pentru eventuale sesizări se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Jandarmeria Harghita urează tuturor să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare!

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy