Csendőrök gondoskodnak a Román Fejedelemségek Egyesülése Ünnepének zavartalan lefolyásáról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Román Fejedelemségek Egyesülésének 158. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségek zavartalan lefolyására felügyelnek a Hargita Megyei Csendőr-felügyelőség csendőrei Csíkszeredában és Maroshévízen.

Január 24-én, kedden a csendőrök jelen lesznek Maroshévíz központi parkjában, ahol az ünnepség 12:00-kor egyházi szertartással kezdődik, amit az egyesülés hórája követ. Majd Csíkszeredában teljesítenek szolgálatot a Főtéren 17:30-kor kezdődő katonazenei koncerten és az azt követő egyesülés hóráján.

Tekintettel arra, hogy népes résztvevő tömegre számíthatunk az események alkalmával, felhívjuk a polgárok figyelmét: fokozottan figyeljenek anyagi javaikra, megfelelően biztosítsák parkoló személygépkocsijukat. Fokozottan figyeljenek a gyerekekre, akik a nagy tömegben eltévedhetnek.

Emlékeztetjük a polgárokat, hogy bejelentéseikkel forduljanak a helyszínen járőröző csendőrökhöz, vagy hívják a 112-es egységes segélyhívó számot.

Hargita megye csendőrsége békés, nyugodt ünneplést kíván!

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy