Jandarmii harghiteni, surprinzători de Ziua Internațională a Femeii!

0

Articol disponibil în: Română

Dragi soți, prieteni și iubiți! Ieri, noi le-am făcut o surpriză și am ridicat mult de tot ștacheta pentru voi. Azi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii e rândul vostru să vă ridicați la înălțimea sufletelor frumoase ale colegelor noastre! După ce anul trecut am desfășurat un „exercițiu de alertare” în care au fost implicate ale noastre doamne și domnișoare jandarm și le-am scos pentru prima oară pe o pârtie din apropierea municipiului Miercurea Ciuc, anul acesta am hotărât să mergem și mai departe, la propriu și la figurat. Am decis să le oferim posibilitatea de a admira priveliștea oferită de stațiunea Harghita Băi din confortul oferit de săniile trase de snowmobil.

Punctul terminus a fost zona din apropierea stâncii lui Kossuth, acolo unde colegii de la Postul de Jandarmi Montan Harghita Băi le-au adus în dar florile și cadourile dulci, ce le-au fost înmânate de către colonel Iamandi Dan. După aceea a urmat o ședință foto, dedicată în totalitate lor, spre bucuria noastră a bărbaților. Iar vremea a fost una pe măsura sufletelor lor, una deosebit de frumoasă! Și nu puteam încheia ziua decât prin oferirea unei prăjituri și a unui suc la un local din stațiune.

Nu putem să nu-i amintim pe ai noștri complici: colectivul de cadre al Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, IPA- Regiunea 2 Harghita, Balu Park și Composesoratul Ciceu. La mulți ani tuturor femeilor din lumea întreagă! Să aveți o primăvară frumoasă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy