Jandarmii harghiteni vă colindă

0

Articol disponibil în: Română

Începând de vineri, 11 decembrie a.c., timp de aproape două săptămâni, jandarmii harghiteni vă oferă posibilitatea de a asculta în mediul online colinde tradiționale românești.

„Primii colindători în uniformă din județul Harghita”, așa cum au fost botezați de Înaltpreasfințitul Părinte Ioan Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, jandarmii harghiteni vin la porțile domniilor voastre, pentru a vă bucura auzul și inima cu frumoase colinde românești.

În perioada 11-24 decembrie a.c., zilnic, atât pe canalul Youtube „Jandarmeria Harghita”, cât și pe conturile „Jandarmeria Harghita” de pe Facebook și Twiter va fi postată o colindă tradițională românească, interpretată de către corul de colindători ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

Înregistrările audio au fost realizate cu sprijinul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din Izvoru Mureșului”, în biserica mănăstirii.

Vă dorim audiție plăcută!

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy