Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii în mijlocul elevilor de clasa a II-a, în cadrul programului „Școala altfel – să știi mai multe să fii mai bun”

În cursul zilei de astăzi, între orele 10:00-12:00, jandarmii harghiteni au fost interlocutorii elevilor de la clasa a II-a din cadrul Colegiului Național „Octavian Goga” din Miercurea Ciuc, în cadrul programului „Școala altfel – să știi mai multe să fii mai bun”.

Cine sunt jandarmii, care e rolul lor ca instituție aflată în slujba cetățenilor? Sunt întrebări cărora jandarmii s-au străduit să le răspundă copiilor pe înțelesul lor, ieșind din limbajul cazon.

Știm că informațiile expuse într-o manieră adecvată pot deschide noi orizonturi ale cunoașterii. Iar pentru că la această vârstă funcționează foarte bine memoria auditivă, cea vizuală și cea tactilă, în cadrul orelor altfel, i-am avut alături și pe doi colegi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Rezultatul dialogului jandarmilor cu cei mici s-a concretizat astăzi într-o expoziție realizată ad-hoc de către prichindei, pe care am fost invitați să o vizionăm la doar 30 de minute după ce am încheiat activitatea în clasă. Pentru această frumoasă surpriză vă mulțumim dragi copii!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *