Județul Harghita reprezentat la Cupa E.ON Kinder de la Târgu Mureș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cupa E.ON Kinder transformă Târgu Mureşul în capitala fotbalului pentru copii

·         Turneul debutează pe 2 septembrie şi reuneşte aproape 130 de echipe din întreaga ţară;

·         Ilie Dumitrescu, component de bază al „Generaţiei de aur”, se alătură Cupei E.ON Kinder, în calitate de Ambasador;

·         Printre surprizele din acest an se află o cabină foto şi un spaţiu de relaxare, dedicate atât concurenţilor, cât şi vizitatorilor;

·         Companiile Grupului E.ON din România susţin şi în acest an turneul de la Târgu Mureş.

Ediţia cu numărul 13 a Cupei E.ON Kinder nu vine cu ghinion pentru pasionaţii de fotbal, dimpotrivă, vine cu surprize plăcute atât pentru micii fotbalişti, cât şi pentru spectatorii care se vor afla în tribune.

 

Ilie Dumitrescu, reputat fotbalist, component de bază al „Generaţiei de aur”, antrenor şi analist sportiv se alătură Cupei E.ON Kinder: „Multă muncă, dăruire şi pasiune sunt cele trei calităţi fără de care nu putem vorbi de succes în cariera de fotbalist. Vă doresc să ajungeţi acolo unde vă doriţi şi să vă bucuraţi de zilele pe care le veţi petrece la Târgu Mureş”, este mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru copiii care participă la ediţia din acest an a Cupei E.ON Kinder.

 

Va fi o infuzie de energie atât din partea copiilor care, sunt sigură, vor face spectacol pe terenul de fotbal, cât şi din partea celor care susţin performanţa micilor sportivi. Vor fi momente speciale şi de aceea invităm toţi iubitorii de fotbal să vină să îi încurajeze ”, spune Ana- Maria Matei, director general adjunct E.ON România, companie care a susţinut, de la primele ediţii, Clubul ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş în organizarea competiţiei.

 

Preşedintele Clubului ACS Kinder, Lupu Pop Coriolan afirmă ”Sunt impresionat de amploarea pe care a luat-o turneul nostru. În acest an, ne onorează prin participare, echipe de la 50 de cluburi din întreaga ţară. Este extraordinar că putem organiza un turneu naţional de referinţă, aici, la Târgu Mureş. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerului nostru, E.ON România”.

 

Turneul se desfăşoară din 2 până pe 8 septembrie, în primele trei zile competiţia fiind dedicată copiilor născuţi în anii 2007, 2009 şi 2011. În seria a doua, care debutează oficial pe 5 septembrie, vor juca copiii născuţi în anii 2008, 2010 şi 2012. În total, pe terenurile de la Complexul de Agrement Mureşul de la Târgu Mureş se vor confrunta 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din ţară din judeţele: Mureș, Cluj, Sibiu, Maramureș, Brașov, Argeș, Neamț, Harghita, Bihor, Galați, Sălaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timiș, Bacău, Dolj și din municipiul București.

 

Aflat sub semnul #energiepentrucampioni, turneuleste organizat de Clubul ACS Kinder în parteneriat cu companiile Grupului E.ON din România din care face parte şi compania Delgaz Grid. În cadrul turneului vor fi disputate 400 de meciuri, miza fiind 18 trofee de echipă și 6 de golgheter.

 

Premiile pentru primele trei echipe clasate constau în seturi de echipamente şi mingi Erima. Indiferent de performanţă, fiecare echipă primește din partea E.ON România câte 5 mingi pentru participarea la turneu.

 

Meciurile se vor juca pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement şi sport „Mureşul” din Târgu Mureş, intrarea fiind liberă.

 

Noutăţile şi detaliile desfăşurării turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro. Totodată, puteţi fi la curent cu desfăşurarea competiţiei urmărind paginile de Facebook, Cupa E.ON Kinder şi Delgaz Grid.

 

Persoane de contact:

Vlad Amariei, SportLife

Mob. 0742.107.479

vlad.amariei@yahoo.com

Adela Boţan, E.ON România

Mob. 0747.773.730

adela.botan@eon-romania.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy