Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kálmán Dénes, consilier local UDMR la Miercurea Ciuc, a trecut la cele veșnice

Persoana care a murit, duminică, pe o pârtie din Harghita- Băi, în urma unui stop cardio-respirator, este Kálmán Dénes, consilier local UDMR la Miercurea Ciuc (click aici pentru detalii).
Informația a fost confirmată luni, 8 martie, pentru Agerpres,  de primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila.
Kálmán Dénes a terminat în anul  1973  Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai  din Cluj Napoca, fiind  detașat la Colegiul Avocaților din Harghita (azi Baroul Harghita). A fost unul dintre cei mai remarcabili avocați din Miercurea Ciuc.
”Suntem profund îndurerați de moartea bruscă a colegului nostru din Consiliul Local Municipal Miercurea Ciuc, Kálmán Dénes. Fiind întrebat în luna septembrie al anul trecut de ce îi este orașul aproape de suflet, dânsul a subliniat faptul că aici și-a găsit căminul, și-a întemeiat familie, orașul l-a acceptat și niciodată nu l-a dezamăgit.
Am fost onorați că pe lângă celelalte activități ale sale a devenit consilier local în 2020. Prin exemplul acestui fapt, a arătat că trecând peste motivațiile individuale putem oricând să devinim și să rămânem până la moarte un component activ și creator pentru comunitatea noastră, pentru sfera noastă publică. La ceremonia de investire pentru Consiliul Local Municipal a precizat că fiecare cetățean are dreptul la fericire și în viziunea sa Consiliul Local are rolul de a crea condițiile pentru obținera acestei fericiri.”,  se precizează în postarea făcută pe pagina Primăriei Miercurea Ciuc
Prin dispoziția specială a primarului, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc îi acordă cu efect postumus premiul Pro Urbe.
Să îi fie țărâna ușoară! Odihnească-se în pace!
Korodi Attila primar
Bors Béla viceprimar
Sógor Enikő viceprimar
Wohlfart Rudolf secretar general
Dósa Szilárd administrator public
Consilierii Locali ai Municipiului și colectivul de muncă al Primăriei Miercurea-CiucFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *