Kelemen Hunor, după alegeri: Sunt convins că se vor găsi soluțiile prin care România va deveni o țară mai bună și mai faină

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a votat duminică, la ora 11.00, la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj Napoca și a îndemnat cetățenii să participe la vot, pentru că ”trebuie”.
Trebuie să voteze de fiecare dată când este posibilă reformarea clasei politice. Așa am procedat și eu și îi încurajez pe toți să facă la fel. Doresc ca în următorii ani România să fie o țară prosperă, unde încrederea reprezintă o valoare de bază, unde toți cetățenii statului, inclusiv maghiarii, sunt respectați. Doresc o țară în care președintele are o viziune și un proiect pentru viitor. Sper că în următorii cinci ani va fi mai mult progres și vor exista mai puține conflicte!
După anunțarea rezultatelor exit-poll de la ora 21.00, preşedintele UDMR a susținut și declarații de presă la sediul Uniunii. Kelemen Hunor, a declarat după aflarea rezultatelor provizorii că, așa cum era de așteptat, președintele în funcție a câștigat detașat turul doi al alegerilor prezidențiale. Liderul UDMR a transmis felicitări președintelui Klaus Iohannis pentru rezultatul extrem de convingător.
Urmează cinci ani grei, dar sunt convins, că vor urma și schimbările necesare, deoarece președintele Iohannis nu va fi presat de câștigarea unui nou mandat, așadar poate va acționa mult mai hotărât, și se va orienta spre viitor. În următorul an așteptăm de la președintele Iohannis o acțiune fermă în ceea ce priește educația, infrastructura și problemele mari ale societății, așteptăm o schimbare de atitudine față de fiecare cetățean și față de comunitatea maghiară, și sunt convins, că se vor găsi soluțiile prin care România va deveni o țară mai bună și mai faină.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy