Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor: „Ori eliminăm toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi înșine și de banii publici”

Vicepremierul Kelemen Hunor a precizat miercuri, 10 februarie,  că UDMR doreşte eliminarea tuturor pensiilor speciale, nu doar pentru o categorie de salariaţi.

Kelemen Hunor, întrebat de reporterul Agerpres, a declarat următoarele:  „Nu există <în special pentru parlamentari”> şi <în special pentru alţii>. Ori eliminăm toate pensiile, fiindcă toţi suntem egali, ori nu eliminăm nimic. Deci, noi suntem pentru a elimina toate pensiile speciale”

Întrebat ce opinie are în privinţa pensiilor magistraţilor, în condiţiile în care există o decizie a Curţii Constituţionale pe această temă, liderul UDMR a pledat pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale.

“Ori eliminăm toate pensiile, mfiindcă există decizii ale CCR pentru mai multe categorii, ori stabilim un plafon pentru toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi înşine şi de banii publici”, a mai menționat vicepremierul.

Kelemen Hunor şi alţi membri ai Guvernului s-au vaccinat miercuri, 10 februarie, la Spitalul Militar, cu a doua doză anti-COVID –  (Detalii în articolul (VIDEO) Kelemen Hunor, mesaj după rapel)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *