Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor s-a vaccinat

Foto: Kelemen Hunor/Facebook

 

Președintele UDMR, vicepremierul României s-a vaccinat miercuri dimineață la București. Kelemen Hunor a spus, după vaccinare, că acesta este cel mai eficient mod pentru noi și cei dragi de a fi din nou în siguranță, de a reveni la viața normală și de a renunța, încet, la restricțiile impuse.

Astăzi am avut posibilitatea să mă vaccinez și nu am ezitat nicio secundă. Vaccinarea durează doar câteva clipe, dar, în același timp, este cel mai eficient mod să fim din nou în siguranță, să revenim la viața normală.
După personalul din domeniul medical, acum persoanele în vârstă, bolnavii cronici și cei care lucrează în sectoare cheie pot solicita vaccinarea. În calitate de vicepremier și președinte UDMR îi încurajez pe toți să se înregistreze pentru vaccinare și să se imunizeze. UDMR susține prin toate eforturile sale campania de vaccinare, pe care o va promova în rândul comunității maghiare, prin toate mijloacele posibile.

După personalul din domeniul medical, începând cu 15 ianuarie persoanele în vârstă, bolnavii cronici și cei care lucrează în sectoare cheie pot solicita vaccinarea, iar liderul UDMR i-a încurajat pe toți să se înregistreze și să se imunizeze. UDMR susține prin toate eforturile sale campania de vaccinare, pe care o va promova în rândul comunității maghiare, prin toate mijloacele posibile.

Dacă suntem uniți, putem învinge această pandemie. 2020 a fost un an de incertitudine și teamă, dar 2021 este anul speranței și al oportunităților! Să fim responsabili pentru noi înșine, pentru cei din jurul nostru și să învingem pandemia!

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *