L-ați VĂZUT? Bărbat dat dispărut de la o stână din Lăzarea

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • POLIȚIA RURALĂ GHEORGHENI INVESTIGHEAZĂ DISPARIȚIA UNUI CIOBAN DIN COMUNA LĂZAREA

Bărbatul a plecat de la stână în urmă cu aproape două săptămâni și nu a mai fost văzut de atunci.

Mezei Eugen

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Gheorgheni caută un bărbat dispărut de la o stână din comuna Lăzarea. Proprietarul stânii a sesizat poliția în acest sens la data de 4 mai a.c.

La data de 23 aprilie a.c., Mezei Eugen, în vârstă de 57 de ani și domiciliat în Tulgheș, a părăsit stâna de pe raza comunei Lăzarea și nu a mai fost văzut de atunci. În urma verificărilor, polițiștii au aflat că Mezei Eugen a fost cioban la stână timp de aproximativ 3 ani și că ultima dată a fost văzut de proprietarul stânei în data de 23 aprilie 2023.

Semnalmentele sale sunt următoarele: înălțime aproximativ 1,65 m, 65 kg, păr scurt brunet, un singur ochi de culoare caprui iar celălalt ochi de culoare cenușie, ghete culoare neagră, pantaloni de stofă culoare maro închis, un pulover gri închis.

Persoanele care au informații despre Mezei Eugen sunt rugate să contacteze numărul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy