La un pas de moarte. A căzut din remorca unui tractor condus de un localnic beat și fără permis

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bărbat căzut din remorca unui tractor, care a ajuns în șanț la Șimonești, condus de un localnic fără permis și aflat în stare de ebrietate. Cel în cauză a lăsat victima la fața locului, a dus mai întâi tractorul acasă și abia apoi s-a întors la locul accidentului și a sunat la 112.

Duminică seara, în jurul orei 20:15, un bărbat de 51 de ani, din comuna Șimonești, în timp ce conducea un tractor cu o semiremorcă artizanală pe D.C. 42, pe raza localității sale de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în șanțul de pe marginea drumului, moment în care un bărbat de 43 de ani, din localitatea Ulcani, aflat în semiremorcă, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni corporale ușoare.

Imediat după producerea accidentului, tractoristul a plecat cu tractorul și l-a parcat în curtea locuinței sale, apoi s-a întors la locul accidentului și a sunat la 112, pentru a solicita ambulanța.

Cel în cauză a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat 0, 76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, modificarea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy