Localitatea Ciucsângeorgiu, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Echipajul de prim ajutor SMURD şi echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Miercurea-Ciuc, alături de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Harghita, au acționat, luni seara, 31 iulie, în urma unui apel primit la dispeceratul integrat ISU-SAJ la ora 17:51, pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat care s-a răsturnat cu tractorul.

Evenimentul a avut loc într-o zonă greu accesibilă, pe un deal din localitatea Ciucsângeorgiu, la aproximativ 1 km de cea mai apropiată cale de acces a ambulanțelor SMURD şi SAJ. Pompierii militari au acționat pentru deconectarea bornelor de la acumulator şi transportul pacientului până la ambulanța SAJ cu medic, victima fiind scoasă de sub utilajul agricol de către concetățeni.
Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Miercurea-Ciuc, unde, în ciuda eforturilor depuse de medici, şi-a pierdut viața.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy