Localnic din Ditrău cercetat pentru trei infracțiuni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Un localnic din Ditrău, care nu avea permis de conducere dar avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar a urcat la volanul unui autoturism şi a acroşat un alt autovehicul, apoi a intrat în gardul unui imobil, este acum cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni.

Prin accidentul provocat,

Gard şi maşină a stricat.

Vecinu-i dublu vătămat,

Iar el e triplu cercetat!

La data de 12.09.2019, în jurul orei 01:40, un bărbat de 27 de ani, din comuna Ditrău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cerbului din localitate, având 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără să fie posesor de permis de conducere, a acroşat un autoturism parcat în fața unui imobil, apoi a intrat în coliziune cu gardul aceluiași imobil.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate, dar i s-au recoltat şi probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy