Locuri de parcare practicabile în Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimii ani, în Miercurea Ciuc se realizează în ritm constant demolarea garajelor construite pe terenuri publice. În primăvara anului curent, în cadrul unei acţiuni coordonate au fost demolate aproape toate garajele, iar în urma lucrărilor de demolare  firma de salubrizare Eco-Csík SRL a colectat 525 metri cubi de deşeuri. Locurile fostelor garaje – prin efortul și cu ajutorul locuitorilor, foștilor proprietari – sunt astăzi practicabile ca locuri de parcare.

Foto cu caracter ilustrativ

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în ultimele luni a asfaltat două locaţii în zona aleii Narciselor, unde mai devreme au fost construite în mod ilegal garaje. Terenul de la intersecţia străzii Müller László cu strada Leliceni se află în curs de amenajare și asfaltare.

În cartierul Spicului și în aleea Ciocârliei amenajarea locurilor garajelor dezasamblate se face potrivit proiectelor tehnice de reabilitare ale zonei.

La celelalte locații, după balastare, terenurile sunt practicabile ca locuri de parcare.

Amenajarea și asfaltarea noilor parcări se realizează periodic, luând în considerare situația rețelelor subterane de apă, canal, pluviale etc. și a proiectelor de reabilitare ale cartierelor.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc își exprimă mulțumirea pentru răbdarea şi colaborarea cetăţenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy