Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Luni, 28 martie, în Miercurea Ciuc începe curățenia generală de primăvară

Primăria municipiului Miercurea Ciuc și operatorul regional de salubritate, Eco-Csík Srl, organizează în perioada 28 martie – 15 aprilie curăţenia generală de primăvară. În cadrul acțiunii,  pe fiecare stradă a municipiului, va fi efectuată curăţenia generală, rezultatul căruia depinde și de colaborarea locuitorilor din Miercurea Ciuc.

Reprezentanții primăriei roagă locuitorii, în zilele premergătoare curățeniei generale, să:

  • evite parcării autovehiculelor pe domeniile publice închise circulației în zilele! (Deși curățarea propriu-zis începe de la ora 13:00; transportarea autovehiculelor parcate pe locațiile curățării va începe de la ora 8:00);
  • curăte zonelor verzi în jurul blocurilor de locuit (adunarea deșeurilor, greblare, defrișări, plantarea florilor, repararea gardurilor)
  • curățe șanțurilor din fața caselor private.

Mulțumiri deosebite locuitorilor caselor private, în special în cazul în care repară defecțiunile porților,  gardurilor sau fațadelor.

„În cazul în care starea vremii împiedică activitatea pe o anumită stradă, lucrările vor fi reprogramate după data de 15 aprilie, în ordinea planului inițial. ”, precizează Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Pentru informații actuale pe tema curățeniei generale, consultați pagina de Facebook a Primăriei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.