Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Luni se anunță a fi zi grea pentru Kelemen Hunor. S-au ridicat primarii din UDMR împotriva liderului

Foto Kelemen Hunor/Facebook

Răzmerița primarilor UDMR din Mureș? La cabinetul președintelui UDMR Kelemen Hunor, la Cluj-Napoca… Așa spun surse din UDMR Mureș potrivit cărora acest lucru se va produce luni, la ora 10.00, când un grup consistent de primari și viceprimari UDMR din Mureș ar urma să îi ceară socoteală lui Kelemen Hunor chiar în fața biroului său din Cluj-Napoca.
Mai mult, udemeriștii mureșeni par a fi hotărâți să ceară chiar demisia lui Kelemen Hunor, spun aceleași surse, potrivit cărora nemulțumirea pornește de la ultimele intervenții pe care conducerea centrală a UDMR le-a avut în treburile interne ale UDMR Mureș.
„Este inadmisibil. Se repetă practic ceea ce s-a întâmplat în 2016 când, pe ultima sută de metri a fost înlăturat Brassai Zsombor de la cârma UDMR Mureș și pus Peter Ferenc. Acum este vizat Peter Ferenc și asta exact cu trei luni înaintea alegerilor. Credem că e cazul să fim lăsați noi să decidem, iar măsurile de sancționare să fie luate, dacă e cazul, după alegeri, în funcție de rezultate”, spune o altă sursă, care afirmă că primarii și viceprimarii care ar urma să fie prezenți luni la Cluj-Napoca sunt nemulțumiți de faptul că decizia UDMR Mureș privind organizarea UDMR Târgu-Mureș a fost anulată de forurile centrale, dar și de perspectivele unei decizii care să-l înlăture pe Peter Ferenc de la ședia UDMR Mureș după ce în ședința CRT a UDMR Mureș a fost modificată lista aprobată de UDMR Târgu-Mureș cu candidații uniunii la fotoliile de consilieri locali în CL Târgu-Mureș.
De pe lista votată în organizația locală au fost scoși Kali Istvan, președinte executiv al UDMR Târgu-Mureș și apropiat al deputatului Vass Levente, fost lider al UDMR Târgu-Mureș, mazilit de Peter Ferenc, dar și Magyary Elod, consilier local în actuala legislatură.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *