Mai multe persoane, depistate cu substanțe interzise la Tabăra de Vară de la Băile Tuşnad

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mai multe persoane au fost depistate cu droguri de risc şi de mare risc la Tabăra de Vară  de la Băile Tuşnad, în cadrul unor acţiuni derulate de specialiştii în combaterea criminalităţii organizate. 

Cea de-a 31-a ediţie a Universităţii de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tuşnad s-a desfășurat de miercuri până duminică, fiind programate  peste 400 de momente, la care s-au anunțat a participa aproximativ 600 de invitaţi, majoritatea din Ungaria.  În cadrul evenimentul au avut loc, pe lângă dezbateri și discuții politice sau sociale, concerte și manifestații artistice.

 

  • sursa foto: IPJ Harghita

Biroul de Presă al IPJ Harghita transmite că, între 19 şi 23 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş  „au acţionat pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice.”

Sursa citată precizează că poliţiştii au identificat cinci persoane, toate din Harghita, care deţineau droguri (canabis şi ecstasy) atât pentru consum propriu, cât şi pentru a le vinde în cadrul festivalului.

„Astfel, polițiștii au constatat 5 infracțiuni de deținere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival 5 persoane, toate din județul Harghita, având asupra lor diferite cantități de droguri de risc, sub formă de cannabis și de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât și în vederea consumului propriu.Au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.”, informează IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy