Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mai mulți bani pentru reabilitarea drumurilor din județul Harghita

Primarii, viceprimarii, consilierii din zona Ciuc și reprezentanții consiliului județean au participat la o dezbatere la sediul Consiliului Județean Harghita vineri, 22 martie, dezbatere a cărei tema a fost bugetul. Au fost prezenți la întâlnire și senatorul Tánczos Barna și deputatul Korodi Attila.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita a afirmat că fondurile redistribuite de guvern din taxa pe valoare adăugată vor fi repartizate având în vedere principiul solidarității. Dat fiind faptul că din partea localităților au sosit cereri de finanțare în valoare de 27 milioane de lei, instituția are la dispoziție doar 10 milioane de lei. Această sumă va fi redistribuită către localități având la bază consensul și în așa fel încât fiecare localitate să se poată dezvolta.

Totodată, președintele Consiliului Județean Harghita a mulțumit reprezentanților UDMR din Harghita în parlament pentru activitatea desfășurată: pe lângă sprijinirea proiectului Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, fracțiunea a reușit să  obțină fonduri mai numeroase pentru reabilitarea drumurilor județene.

Borboly Csaba consideră că în comparație cu alte județe, reprezentanții județului Harghita au făcut demersurile necesare pentru obținerea fondurilor necesare dezvoltării județului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.