Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Manifestări dedicate zilei de 15 martie

Ziua naţională a maghiarilor de pretutindeni va fi comemorată în Municipiul Miercurea Ciuc după următorul program:

Marți, 14 martie 2017 / Biserica Sfânta Cruce

17.00 – Concertul Corului de fete al Liceului Kossuth Lajos din Cegléd (Ungaria)

Marți, 14 martie 2017 / Cinematograful „Csíki Mozi”

19.00 – Spectacolul Ansamblului Național Secuiesc Harghita

 

Miercuri, 15 martie 2017

11.00 – Moment comemorativ la Şcoala Generală „Petőfi Sándor”

16.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane la statuia Gál Sándor

16.45 – Deplasarea participanţilor spre Piaţa Cetăţii

17.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane în Piaţa Cetăţii la statuile revoluţionarilor Petőfi Sándor şi Nicolae Bălcescu

Festivitatea se desfășoară cu participarea corului de fete al Gimnaziului Kossuth Lajos din Cegléd (Ungaria), corul mixt al Liceului de Artă „Nagy István” din municipiu, formația „Mihó Attila és barátai”, respectiv Fanfara din Sânsimion.

19.00 – Concertul Orchestrei de Cameră Ciuc la Casa de Cultură a Sindicatelor

În vederea bunei desfăşurări a evenimentelor, în data de 15 martie 2017 circulaţia va fi deviată, respectiv închisă pe următoarele trasee:

  • între orele 16.00–17.00 – pentru asigurarea deplasării participanţilor pe traseul: Piaţa (statuia) Gál Sándor – str. Revoluţiei din Decembrie – Bulevardul Timişoarei – Piaţa Libertăţii – Bulevardul Timişoarei (Promenada) – Piaţa Cetăţii.
  • între orele 17.00–18.30 pe Piaţa Cetăţii: de la sensul giratoriu din faţa Palatului Justiţiei până la sensul giratoriu din faţa Catedralei Ortodoxe.

 Depunere de coroane: Organizatorii invită instituţiile, organizaţiile şi persoanele fizice care doresc să depună coroane în cadrul festivităţilor, să-şi anunţe intenţia în prealabil, până la 15 martie, ora 12.00 la nr. de telefon 0266–371 464, sau prin e-mail la adresa primaria@miercureaciuc.ro

Totodată aducem la cunoştinţa locuitorilor că ziua de 15 martie este zi liberă, Primăria nu va avea program de lucru cu publicul.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.