Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Manifestări dedicate zilei de 15 Martie

Ziua naţională a maghiarilor de pretutindeni va fi comemorată în Municipiul Miercurea Ciuc după următorul program:

Vineri, 15 martie 2019

11.00 – Moment comemorativ la Şcoala Generală „Petőfi Sándor”

16.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane la statuia Gál Sándor

16.45 – Arborare drapel în fața Teatrului Municipal Csíki Játékszín

17.00 – Festivitate de comemorare şi depuneri de coroane în Piaţa Cetăţii la statuile revoluţionarilor Petőfi Sándor şi Nicolae Bălcescu

Festivitatea se desfășoară cu participarea corului Liceului de Artă „Nagy István” din municipiu, Ansamblul Național Secuiesc Harghtia, respectiv Fanfara din Sânsimion.

18.30 – Concertul Orchestrei de Cameră Ciuc la Teatrul Municipal „Csíki Játékszín”.

Informații utile:

  • Depunere de coroane – Organizatorii invită instituţiile, organizaţiile şi persoanele fizice care doresc să depună coroane în cadrul festivităţilor, să-şi anunţe intenţia în prealabil, până la 14 martie, ora 16.00 la nr. de telefon 0266–371 464, sau prin e-mail la adresa primaria@miercureaciuc.ro.

·          Închiderea circulației – În vederea bunei desfăşurări a evenimentelor, în data de 15 martie, între orele 16.00–18.30 se închide circulaţia pe următoarele artere:

  • Bulevardul Timișoarei: pe porțiunea dintre intersecția cu str. Inimii și intersecția cu str. Kossuth Lajos;
  • Revoluției din Decembrie: pe porțiunea dintre Bulevardul Timișoarei și intrarea spre Administrarea Finanțelor
  • Bulevardul Timișioarei – intersecția cu str. Kossuth Lajos – (platoul Pieței Libertăţii) – Bulevardul Timişoarei (intersecția cu str. Mihail Sadoveanu și intersecția cu str. Kőrösi Csoma Sándor) – Piaţa Cetăţii.
  • Eliberarea parcărilor – Rugăm proprietarii de autovehicule, ca în data de 15 martie între orele 8.00–18.00 să elibereze locurile de parcare din Bulevardul Timișoarei aflate pe porțiunea dintre Piața Libertății și Piața Cetății.
  • Zi liberă – Aducem la cunoştinţa locuitorilor că ziua de 15 martie este zi liberă, Primăria nu va avea program de lucru cu publicul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.