Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Material lemnos confiscat și o sancțiune contravențională aplicată de polițiști, în urma unui control în localitatea Lăzarea

La data de 7 februarie 2022, polițiștii harghiteni, din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în cooperare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o activitate de verificare la sediul unui operator economic din localitatea Lăzarea, ce își desfășoară activitate în domeniul silvic.

 

„În urma verificărilor efectuate au fost identificați mai mult de 35 mc. de lemn de foc, de esență foioase, specia fag și paltin, deținut fără documente de proveniență.”,  a informat IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 15.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.