Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meşteşugurile tradiționale în rolul principal

http://www.miercureaciuc.ro

 

Cu ocazia târgului de artizanat din Miercurea Ciuc în această sâmbătă (8 august), cei interesaţi vor avea vor avea posibilitatea și de a vizualiza procesul de producţie: una dintre participanţii târgului va fi țesătoarea Kányádi Vilma din Porumbenii Mari.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc începând cu această lună organizează târgurile cu un program nou: Târgul produselor tradiționale și locale are loc în a treia sâmbăta a fiecărui luni, lângă Arena „Erőss Zsolt”, unde funcționează și piața agro-alimentară în zilele de lucru. Artizanii și meșteșugarii îi așteaptă pe cei interesaţi pe Promenadă, cu cele mai bogate oferte cu ocazia târgurilor meşteşugăreşti în prima și a doua sâmbăta a fiecărei luni.

Sâmbăta următoare Promenada va fi populată între altele cu țesături, sculpturi din lemn, obiective decorative, mobiliere vopsite, obiecte de ceramică, instrumente muzicale tradiționale. Va participa Kányádi Vilma din Porumbenii Mari şi va prezenta tehnologia realizării ţesăturilor pe război de ţesut.

Târgul va fi deschis între orele 9–18.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.