Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meteorologii anunță ninsori și vânt puternic la munte și ploi în zonele mai joase

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a transmis că vor fi nisori și vânt puternic la munte și va ploua în zonele mai joase.

Interval de valabilitate: 08 noiembrie, ora 16:00 – 09 noiembrie, ora 20:00
Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului în zona montană înaltă

 Temporar va ploua, în general moderat cantitativ în sudul Transilvaniei, nordul Olteniei și al Munteniei, unde cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 25…35 l/mp.
Din a doua parte a nopții de luni spre marți (8/9 noiembrie), la munte, în special la altitudini de peste 1400 m, va ninge și îndeosebi în Carpații Orientali și Carpații Meridionali local se va depune strat de zăpadă.
În a doua parte a zilei de marți, 9 noiembrie, vântul se va intensifica pe crestele Carpaților Meridionali, unde vor fi rafale de peste 60…70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

 În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *