Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Continuă distribuirea pachetelor cu produse de igienă

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, respectiv persoanele cu grad de handicap I. – II că distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din produse de igienă continuă. Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 11:00–14:00.

Pachetul conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi, detergenţi de rufe.

Pachetele care stau în continuare la dispoziția persoanelor cu grad de handicap I. – II, nu necesită preluare personală de către titulari, dar cei care se prezintă pentru ridicare trebuie să dețină certificatul valabil de încadrare în grad de handicap, precum și un act de identitate valabil.

Pachetele cu produse de igienă destinate tuturor membrilor familiilor pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocaţiei de susţinere. La preluarea pachetului,  titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabil.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315.120/115.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.