Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Serviciul impozite, taxe și alte venituri revine la primirea clienților pe bază de programare

Primăria municipiului Miercurea Ciuc, informează că, începând de joi, 27 ianuarie 2022, Serviciul impozite, taxe și alte venituri va reveni la primirea clienților pe bază de programare prealabilă. Casieria municipiului din Cetatea „Mikó” va fi deschisă în continuare ca de obicei, dar alte servicii fiscale vor fi oferite doar în zilele de marți și joi, între orele 9:00 și 13:00, numai pentru clienții care au făcut programare prealabilă.

Vă puteți programa prin numărul de telefon 0266 315 120 / 125 sau 137 intern. De asemenea, recomandarea este să folosiți următoarele adrese de e-mail:

  • persoane fizice – impunerea bunurilor imobile, solicitarea certificatelor fiscale: ing@szereda.ro
  • persoane juridice – impunerea bunurilor imobile, solicitarea certificatelor fiscale, scutiri, restituiri, sau efectuarea plăților: impozite@szereda.ro
  • evidența autovehiculelor: auto@szereda.ro

Casieria funcționează cu program normal,  însă Primăria Miercurea-Ciuc vă încurajează să folosiți platforma www.ghiseul.ro pentru plata taxelor și impozitelor!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.