Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Militarii harghiteni alături de elevi cu ocazia „Zilei Armatei României în școli”

În perioada 22 – 24 octombrie 2018, militarii Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil BĂDULESCU”, au participat alături de reprezentanți ai Forțelor Navale și elevi ai Colegiilor Militare Naționale, la activitățile organizate de Biroul Informare Recrutare Harghita, cu ocazia „Zilei Armatei României în școli”.

Proiectul s-a desfășurat la sediile Colegiului Național „OCTAVIAN GOGA”, Liceului Teoretic „MÁRTON ÁRON”, Școlii Gimnaziale „LIVIU REBREANU” și Liceului Tehnologic „JOANNES KÁJONI”.

Tinerilor elevi din instituțiile de învățământ din garnizoana Miercurea Ciuc, le-a fost prezentată profesia de militar cu elemente care vizează cariera militară și oferta educațională, însemnătatea și profilul istoric al Zilei Armatei – 25 Octombrie, rolul și tipul de misiuni executate de militarii români, precum și interesante prezentări de tehnică, armament, material și echipament specific vânătorilor de munte și marinarilor militari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.