Militarii harghiteni au donat sânge în scop umanitar

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 14 noiembrie 2018, la sediul Brigăzii 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc, s-a desfășurat o campanie de donare de sânge.

Militari aparținând Batalionului 24 Vânători de Munte „General Gheorghe Avramescu”, Batalionului 435 Sprijin Logistic „Ciuc” şi Brigăzii 61 Vânători de Munte “General Virgil Bădulescu”, au răspuns cu promptitudine propunerii Centrului de Transfuzie Sanguină Harghita de a dona sânge în scop umanitar.
Vânătorii de munte au participat în repetate rânduri la activităţi de donare de sânge, atât personal, din proprie iniţiativă, dar şi la solicitările prietenilor, rudelor militarilor sau locuitorilor din Miercurea Ciuc. Prin gestul lor, gest de normalitate şi de datorie civică, aceştia speră să motiveze o mai mare parte a locuitorilor urbei, să participle la astfel de iniţiative, deoarece permanent este nevoie de sânge pentru salvarea de vieţi omeneşti.
Militarii şi-au donat bonurile valorice primite, pentru a fi folosite în scopuri caritabile.

Foto: Lucian Liche

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy