Minoră din Gheorgheni, plecată voluntar de la domiciliu, căutată de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Actualizare: Minora a fost găsită în municipiul Odorheiu Secuiesc.
Nu a fost victima niciunei infracțiuni.
Aceasta va fi predată familiei.

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 23:55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni au fost sesizați de către un bărbat din localitate despre faptul că fiica acestuia, KOOS IZABELLA, de 14 ani, în seara aceleiași zile a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o rochiță de noapte de culoare neagră cu pete albe, era încălțată cu papuci de casă de culoare roz și șosete roz.


Semnalmente: circa 160 cm., 50 de kilograme, părul brunet, având o tunsoare până la nivelul umerilor, ochii căprui, față ovală, nas ascuțit, iar la nivelul piciorului drept în zona articulației are un semn particular.
Persoanele care pot oferi date și informații ce pot ajuta la identificarea minorei în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy