Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Minori din Borsec, hoți de jucării

După ce i-au prins în flagrant, imediat după ce au sustras jucării de circa 200 de lei dintr-un chioșc din Borsec, polițiștii au constatat că suspecții erau doi minori de numai 11 și 14 ani

La data de 01.05.2019, în jurul orei 22:00, Poliția Orașului Borsec a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un chioșc din localitate, de unde au sustras mai multe jucării, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

La fața locului, prin deplasarea rapidă a unei patrule de siguranță publică, au fost prinși în flagrant G.C. de 11 ani și sora acestuia G.N. de 14 ani, ambii din municipiul Toplița, asupra cărora au fost găsite bunurile sustrase și recuperate, astfel, în totalitate.

În cauză sunt continuate cercetările, cu respectarea procedurii speciale în cazul infracțiunilor comise de minori, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *