Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minori tâlhăriți de un tânăr de 23 de ani

Suspectul unor infracţiuni de tâlhărie, comise asupra unor minori la Miercurea Ciuc, a fost identificat de poliţişti la Brădeşti şi reţinut 24 de ore

Cel în cauză, un bărbat de 23 de ani, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile

La data de 17.11.2018, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, a fost identificat O.L. de 23 de ani, din comuna Brădeşti, bănuit de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 13.11.2018, cel în cauză a ameninţat doi minori, primul de 13 ani de la care a sustras 15 lei, iar al doilea de 17 ani pe care l-a deposedat de un telefon mobil în valoare de 1.800 de lei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, iar la data de 18.11.2018 dosarul cauzei a fost prezentat Judecătoriei Miercurea Ciuc, Instanţa dispunând continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu inculpatul în stare de arest preventiv pe o perioada de 30 de zile.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *