Noua conducere a Municipiului Miercurea Ciuc și-a prezentat domeniile de competență

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

 

Primarul Korodi Attila în prezența secretarului general, a viceprimarilor aleși ieri și al administratorului public a prezentat domeniile de competență ieri, 3 noiembrie 2020 în cadrul unei conferințe de presă. O reorganizare mai amplă va avea loc după câteva săptămâni.

Noul primar al municipiului Miercurea Ciuc a prezentat în cadrul conferinței de presă domeniile de competență ale persoanelor care vor conduce municipalitatea în următoarele 4 ani.

„Nu credem că rezultatele bune trebuie obținute cu cât mai puțini oameni, ci cu cunoștințe optime și în condiții demne. Angajații primăriei cât și cetățenii urbei trebuie să simtă că, contăm pe ei” – a declarat Korodi Attila.

Secretarul general Wohlfart Rudolf va coordona serviciile și compartimentele pe care le-a avut și până acum, iar viceprimarilor li se alătură administratorul public Dósa Szilárd.

Doamna viceprimar Sógor Enikő va coordona activitățile legate de cultură, sănătate, învățământ, domeniul social și relația cu instituțiile culturale subordonate consiliului local. „Misiunea mea este schimbarea »accentului«. Fiind femeie, am intenția de a schimba niște reflexe negative, să aduc realitatea mai aproape de ideal” – a zis Sógor Enikő.

Viceprimarul Bors Béla se va ocupa de domeniile legate de infrastructură: urbanism, investiții, achiziții publice. „Ca prim pas voi face o analiză a situației actuale. În continuare trebuie să ai la cunoștință investițiile aflate în derulare, după care să elaborăm strategii cu scopul de a îmbunătăți nivelul de trai în zonele mai puțin dezvoltate” – a spus Bors Béla.

Administratorul public Dósa Szilárd vine din domeniul administrației publice. Primarul Korodi Attila a lucrat cu el în timp ce ocupa funcția de ministru al mediului. Dósa Szilárd va coordona activitățile legate de buget, patrimoniu, revenindu-i și sarcina de îmbunătățire a calității serviciilor Primăriei. „Va fi responsabilitatea mea să asigur un buget stabil și setul de instrumente potrivite pentru a crea circumstanțe optime în gestionarea relațiilor cu publicul” – a declarat administratorul public.

Primarul Korodi Attila se va ocupa cu sarcini desemnate primarului prin acte normative, dintre care a subliniat executarea strategiei de dezvoltare a municipiului și îmbunătățirea siguranței publice.

Korodi a mai adăugat: organigrama primăriei se va schimba pe parcurs, și va fi creat și un departament pentru experți de dezvoltare economică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy